Wil jij ook tweeten op grote internationale accounts Of verkies je liever Nederlandse accounts?

Stuur jouw boodschap de wereld in en tweet

Waarom tweeten op andere accounts? Zo brengt u een gerichte boodschap de wereld in. Niet alleen dat, op die manier kan u meer sales genereren wanneer je er in slaagt echte leuke en interessante tweets te sturen. Maar dat is niet alles. Wanneer iemand van die duizenden volgers jou bericht gaat door tweeten, betekend die een enorme SEO boost voor je site of Twitter profiel.

Tweet op Nederlandse accounts

+/- 30.000 followers € 5,99 U bepaalt dag en tijdstip Koop Nu
+/- 165.000 followers € 11,99 U bepaald dag en tijdstip Koop Nu


ReTweet op Internationale accounts

ReTweet op Internationale accounts = meer visibiliteit. Deze service is voor iedereen die een algemene boodschap de wereld wil insturen door gebruik te maken van andere Twitter accounts. Berichten die worden reTweet, worden door andere veel meer bekeken dan je eigen Tweets. Dit komt omdat reTweets de indruk geven dat je iets belangrijks te delen hebt. Anders zou je geen reTweet de wereld insturen. Dit zorgt voor meer vertrouwen bij potentiele bezoekers op uw Twitterprofiel. Een ander belangrijk punt dat velen vergeten, is dat het reTweeten van boodschappen een positieve invloed heeft op uw positie in Google. Hoe meer boodschappen er gedeeld worden, hoe meer Google gaat denken dat uw website van grote waarde is. Zelfs al bereikt u daarmee geen potentiele klanten. ReTweets zijn belangrijk voor de groei van uw zaak.

100 reTweets € 14,99 levering 7 werkdagen Koop Nu
200 reTweets followers € 27,99 levering 9 werkdagen Koop Nu
300 reTweets followers € 37,99 levering 13 werkdagen Koop Nu


Opgelet. Zorg dat u bij de bestelling de juiste TWEETURL opgeeft. Wij geven hier een korte uitleg hoe het moet: Ga naar uw Twitterprofiel. Elke Tweet die u de wereld uitgestuurd heeft, heeft een datum wanneer dit gebeurd is. Klik op de datum van uw tweet.

De tweet springt open in een apart venster. Kopieer de URL en geef deze door aan ons.

Ter controle kan u de tekst van uw Tweet meedelen onder het tab: opmerkingen tijdens uw bestelling.

Haal het beste uit Twitter

Wanneer je Twitter volgers koopt vermeningvuldig je de kans om meer geld te verdienen met honderd keer.