FacebookTwitterGoogle+Delen

twitter volgers kopen gratis

Twitter wordt ingezet als marketing middel om een bepaald event, thema of product aan het daglicht te brengen. Toch is het niet zo simpel om mensen naar je Twitteraccount te krijgen. Laat staan dat ze ook nog eens je Twitteraccount gaan volgen. Wist u dat Twitter eigenlijk een micro blogging dienst is? Net zoals bij een blog, dien je een aantal regels te volgen om er voor te zorgen dat je meer trafic en gerichte volgers krijgt op je Twitter account. 

Twitter volgers kopen of niet?

Er is heel wat discussie omtrent het kopen van twittervolgers. Vele menen dat je geen echte volgers koopt maar volgers koopt van fake-accounts, het zijn buitenlandse twittervolgers of het kan aanzien worden als spam waardoor je account geblokkeerd raakt. In bepaalde gevallen is dat waar. Sommige organisaties gebruiken softwaresystemen om twittervolgers te genereren. Sommige bedrijven gebruiken echte accounts maar zijn de volgers van buitenlandse origine. Je kan ook Nederlandse volgers aankopen maar ook deze zijn dikwijls gegenereerde accounts. Je hebt dus van alles wat. Maar waar moet je nu op letten? Waarom koop je in de eerste plaats twittervolgers?

Twittervolgers kan je best enkel kopen wanneer je pas een account hebt aangemaakt en je twitterpagina geraakt niet van de grond. Dat is een normale gang van zaken. Volgen doet mensen volgen! Heb je dus maar 3 volgers en ook al komen dagelijks 30 mensen je pagina bezoeken, dan nog zullen ze niet snel geneigd zijn om je twitteraccount te volgen. Het is een soort van natuurlijk instinct. In dit geval is het niet zo belangrijk vanwaar je volgers komen. De intentie is mensen het gevoel geven dat je pagina interessant is. Hoeveel twittervolgers koop je dan? Dat hangt af van de grootte van je bedrijf en welke soort mensen je wil aanspreken. Wat we hiermee bedoelen is dat een klein bedrijf waarschijnlijk minder volgers heeft dan een grote organisatie. Het is dus niet nodig om bijvoorbeeld 5000 twittervolgers te kopen. Dat komt zeer ongeloofwaardig over en heeft een negatief effect op je account. Het is dus enkel de bedoeling dat je twittervolgers koopt om vervolgens andere mensen warm te maken om ook te volgen. Overdrijf dus niet!

En nu gerichte volgers zoeken

Je hebt net een aantal volgers aangekocht en je bent klaar om een aantal gerichte volgers aan te trekken. Hoe doe je dat nu het best?

Vooreerst is het uiterlijk van je twitterpagina belangrijk. De eerste indruk is zoals bij een sollicitatiegesprek, van essentieel belang. Om een goede indruk te maken, creëren we een landingspagina. Van zodra je op de landingspagina terecht komt, weten de mensen direct welk product je verkoopt en over welke organisatie het gaat. Vermeld duidelijk de naam, het adres, een telefoonnummer en de emailgegevens van je bedrijf. Dat creëert een professionele uitstraling en geeft een vertrouwelijk gevoel.

Heb je een aantal gerichte twittervolgers gevonden? Volg hun account dan ook. Op die manier kunnen klanten een direct message sturen via twitter omtrent een product. Mensen worden snel verveel met late reacties. Een duidelijke en snelle communicatie geeft een goede naam aan het bedrijf.

Een ander punt is het belang van tweets plaatsen. Hecht belang aan je tweets en retweet geen tweet van andere oninteressante personen. Tweet over nieuwe producten, lopende acties, sluitingstijden enz.. Het is ook daarom dat mensen je volgen op Twitter, niet om iemand anders zijn tweets te lezen. Gebruik hashtags bij het posten van een aanbieding of prijsvraag.  Een voorbeeld hiervan is #Twittervolgers nu erg #voordelig! Zoals u ziet zijn de woorden Twittervolgers en voordelig verandert in een hashtag. Deze woorden zijn klikbaar en verschijnen in Twitter search op het moment dat iemand hierop zoekt, oftewel uw nieuwe volgers!

Indien u daadwerkelijk producten koopt, is het misschien ook interessant om eens een kijkje te nemen naar prijsvragen accounts. Deze accounts hebben duizende volgers die allemaal geïnteresseerd zijn in aanbiedingen, prijsvragen en gratis producten. Je kan deze accounts contacteren via een direct message of mention. Het aanbieden van tweets op deze accounts is meestal onder betaling. 

website: KoopTwitterfollowers

Hoe leveren wij uw Twitter volgers? Op een volledig natuurlijk manier. Wij gaan via uw account op zoek naar gerichte accounts die een meerwaarde kunnen bieden. Door deze accounts te volgen gaan zij u terug volgen wanneer ze ook in uw account geïnteresseerd zijn. Is dat niet het geval, worden deze ontvolgd en gaan wij op zoek naar andere interessante profielen. Laat het saaie werk wat u normaal doet, door ons gebeuren en bekom meer gerichte twitter volgers voor uw account.