Wanneer u de bestelling heeft geplaatst, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden. Wanneer u na de bestelling toch niet eens bent met onze werkwijze, dan kunnen wij u helaas niet het geld storneren.

Een bestelling kan eventueel nog aangepast worden binnen een bepaalde termijn.Wanneer de campagne definitief is opgestart en de order naar de leverancier is verstuurd, kan de order niet meer gewijzigd worden. Gelieve hiervoor contact op te nemen bij Koopfacebookfans.nl.

Het kopen van onze producten is volledig voor eigen risico! Wij zijn bijvoorbeeld nooit verantwoordelijk voor account blokkades of berispingen aangezien wij geen controle nog overzicht (historiek) hebben op uw account. Uiteraard hebben we hier een adviserende rol in welke nooit als bindend kan worden aangenomen.

Gekochte followers/likers kunnen in de loop der tijd verdwijnen, wij hebben hier geen invloed op. Dit geldt niet voor de YouTube views

De niet goed, geld terug garantie is alleen van toepassing als u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze producten als deze anders blijken te zijn dan omschreven in de ruimste zin van het woord; Er kan geen beroep worden gedaan op de niet goed geld terug garantie wanneer u zich na plaatsen van de bestelling bedenkt.

De order wordt opgestart ten laatste 48 uur na bestelling. Vervolgens zal de termijn van levering gelden. Indien geen leveringstermijn wordt vermeld, gelieve dan contact op te nemen met Koopfacebookfans.nl voordat u een bestelling geplaatst heeft zodat een termijn van levering kan worden overeengekomen. Betalingen via bankoverschrijving, worden pas verwerkt na goede ontvangst van betaling.

Wij garanderen geen meerverkoop/hogere winsten of succes. Wij bieden enkel promotiediensten aan.

Bij uw bestelling via Paypal dient u een email account op te geven. In geval van problemen wordt u op dit email account gecontacteerd. Het is dus raadzaam een email adres op te geven dat regelmatig gecontroleerd wordt. Indien de leveringstermijn niet behaald wordt wanneer wij niet over voldoende gegevens beschikken en onze vragen niet tijdig kunt beantwoorden, kunnen wij u helaas niet het geld storneren.

Wanneer u een factuur wenst te ontvangen, kan daarvoor een kleine bijdrage aangerekend worden om de administratieve handelingen te ondersteunen.

Bij het plaatsen van een bestelling worden door uw ingevoerde gegevens en uw IP adres geregistreerd en door ons bewaard zolang als nodig of redelijk is voor de volledige afhandeling en/of verantwoording naar geautoriseerde instanties. KoopYoutubeviews.nl gaat vertrouwelijk met uw informatie om. Dit wil zeggen dat wij uw gegevens nooit aan derden zullen verstrekken.

Bij misbruik of fraude doen wij ten alle tijden aangifte en verlenen wij alle geautoriseerde instanties volledige medewerking.

Volledige Algemene Voorwaarden worden verstrekt op aanvraag (info@koopfacebookfans.nl)

Alle mails worden beantwoord binnen een termijn van 48 uur.